Om Penbrook

Penbrook erbjuder pragmatisk rådgivning och coachning till dig som står inför nya professionella utmaningar, hamnat i ett vägskäl i livet eller ska etablera dig arbetsmarknaden för första gången.  

Med utgångspunkt i en beprövad metod och med många års erfarenhet hjälper vi till med arbetsvägledning, personlig marknadsföring, arbetssökning och matchning. Vi erbjuder även stöd för projektledning och utveckling av projektplaner. 

Vårt mål är att hjälpa dig hitta rätt i livet, och ett lärorikt och inspirerande jobb är ett centralt element för att skapa en meningsfullt tillvaro. Genom att kombinera hårt arbete med många skratt och några kryddmått humor är vägen fram till nästa topp kortare än du tror. 

 

Find Fix Flourish


Om Nicholas Brook

Nicholas Brook är grundare av Penbrook. I över femton år har Nicholas arbetat som professionell coach inom såväl kommunal som privat sektor.

"Det är min passion att hjälpa andra att utveckla framgångsrika livsstrategier och därmed hitta rätt väg i livet och i karriären. Alla möten påbörjas med en diskussion runt en rad djupgående frågor för att känna in stämningen. Därefter utarbetar vi tillsammans nya strategier och tankesätt med utgångspunkt i beprövade metoder. Successivt börjar du se möjligheter där du tidigare såg problem, och en tydlig bild av vad nästa steg för träder fram." 

 
  Nicholas Brook och följeslagaren Nelson


Nicholas Brook och följeslagaren Nelson