Way Down

Kanske eller kanske inte. Klyscha möjligtvis, eventuellt. Eller tvärtom. Men det finns en måttstock för att bedöma och utforska livet till fullo. Inget kan ersätta det här. Det är till och med så att du längtar tillbaka till de moment där det inte fanns något alls, bara tomhet och det är en form av frihet. You haven't lived until you almost died. 

Glasklara bedömningar, klara uppfattningar, transparens, sanningar. Mitt i all smärta och ångest och vilja att lämna festen och gå in i nästa fas. Ett medvetande vaknar till liv och upptäcker livet. Ord kan inte beskriva förvandlingen. Zen, Suzuki och stoikerna. Sätt dig ner, var tyst, observera och lösgör dig själv från vanskliga tankemönster.

Detta är en av faserna du går igenom. Ingen kan säga hur du ska uppleva det här eller vad du ska göra. Det måste komma inifrån och det här är viktigt - du måste vara förberedd på att falla. Du måste vara mentalt tränad för att krascha in i en bergvägg. Vägen tillbaka hänger på den interna dialogen. Efter detta kommer det avgörande. Utredningen om varför och på vilket sätt du kraschade.