Walkabout

Livet är rätt fantastiskt och i vilken miljö trivs du bäst? Om du själv fick välja, vart skulle du då befinna dig? Är du beredd på att gå hela vägen? För att söka upp det nya, intressanta och kreativa måste du förbereda dig på en ganska lång vandring med en hel del uppförsbackar. Uppförsbackar är utmaningar.

Att vingla fram i tillvaron utan mening eller mål kan vara helt avgörande - så länge den inre bilden och känslan finns på rätt ställe. Slappna av och låt situationen avgöra, dina fotavtryck måste vara tydliga.

En fot framför den andra. Spontana möten och småprat, kallprat och möjligheter. Du lämnar över dina egna värdegrunder, livsstil. Någon noterar och kommer ihåg. En annan typ av ansökningshandlingar. Din personlighet och vad du står för.

Vandra vidare med övertygelse och lugn. Fokusera på vad du kan kontrollera och vad du inte kan kontrollera. Lägg inte onödig energi på det du inte har kontroll över. Du har dig själv.

Ställ relevanta frågor. Informationsinsamling och ta hjälp av de som kan ge dig hjälp. Fråga om vägen. Ibland behövs ingen karta och kompass, intuitionen kan räcka väldigt långt. Sätt dig ner och fundera en stund när det tar emot och du gått vilse.

Vägen är målet. En fot framför den andra. Möten, människor och vem vet vad som finns därute? Bestäm dig för nästa steg. Ta det lugnt och låt vandringen ta sin tid. Se upp för panik och onödigt framtvingade beslut. Bli en del av det du ser, visa din passion och visa med hela hjärtat vad det är du är ute efter. Varje möte blir viktigt, livsavgörande - slarva inte bort dina möjligheter. Var närvarande, lyssna och prova dig fram.

You miss 100% of the shots you don’t take.