The Wayfinders

Mitt i all press, stress och torktumlarblues när det gäller det här med att svara på den egna frågan om vad det är jag vill göra, så är det i de flesta fall bättre att sätta sig ner, andas och slappna av. Andas. Släpp det du inte kan kontrollera i just detta nu. Fokusera på dig själv, inget annat.

Låt berättelser bli din vägledare och det finns en fascinerande mängd historier som talar till dig om du verkligen vill lyssna. Visdom, urgammal visdom, från olika kulturer fungerar som en dörröppnare.

Alla olika kulturer har sina egna unika svar på den fundamentala frågan om vad det betyder att vara människa och att leva. Kunskapen och visdomen finns precis framför dig och väntar på att få vara till hjälp för att klara av att leva i en mycket föränderlig tid där mycket av det vi tog för givet inte finns längre.

Författaren av detta inlägg vill rekommendera en bok av Wade Davis som heter The Wayfinders, och den här boken är fascinerande och enormt omfångsrik. Kanske den kan hjälpa dig?

I want all the cultures of all lands to be blown about my house as freely as possible. But I refuse to be blown off my feet by any.
- Mahatma Gandhi