Elden Under Snön

Det finns hopp för bittra öden. Bara du torkar dina tårar. Naken i gruset.

Ärlighet, integritet och uppriktighet vinner alltid i det långa loppet men det finns ett pris att betala för det här, mitt i all vilsenhet. Det priset måste du vara beredd på att betala för din egen frihet.

Vill du arbeta för någon annan eller är du en egen företagare, trots att du inte insett detta? Du vet, det här med potential och drömmar och en önskan om något som du kan styra över själv, utan att någon annan lutar sig över din axel och dikterar villkor?

Det börjar med att du inte tänker för mycket - hänge dig istället åt det som är viktigt, det som ger mening. Fördjupa dig, arbeta hänsynslöst och lär dig och lyssna och plocka ihop all information som betyder något. Se också till att din egen själ får näring och är du där ute i gruset rekommenderar jag dig att läsa Epictetus och Markus Aurelius. Noga. Ofta.

Det kan ta år, mycket möda och många funderingar. Skriv dagbok om dina tankar och funderingar, sakta växer bilden fram och sedan glömmer du det här ett tag. Undermedvetet är dock processen igång, det finns ett frö begravt och när jordmånen är den rätta och de rätta människorna finns i din närhet… kanske kommer idén när du minst anar det?

Alla intryck du får, var rädd om dessa och kom ihåg att anteckna intrycken och underhåll det som är av betydelse för dig. Ta rygg på någon som kan bli din mentor och som är en person som du blir inspirerad av. Låna, klipp ut, kopiera och lägg samman alla kopplingspunkter.

No snowflake ever falls in the wrong place.